Dapatkan Buku Bisnes Ecommerce Secara PERCUMA!

PERHATIAN: KEPADA ANDA YANG NAK BUAT BISNES ECOMMERCE

"PERCUMA 1,000 NASKAH BUKU FIZIKAL BERTAJUK BISNES ECOMMERCE YANG DITULIS OLEH DZULFAQAR HASHIM SENDIRI.."

Buat Bisnes Ecommerce Supaya Tengah Tidur, Tengah Bercuti Pun Sales Boleh Masuk, Tanpa Perlu Reply Whatsapp...

DARI 1 RIBU PCS, BAKI PADA 5th July 2022 TINGGAL LAGI KURANG 100 PCS!

"SAYA KONGSIKAN PROSES DARI AWAL SAMPAI HABIS. SAYA JAMIN ANDA TERUS BOLEH MULA SELEPAS BACA!"

buku bisnes ecommerce 01

Dari Meja Penulis,
Dzulfaqar Hashim.
5th July 2022

Bukan senang nak jumpa peluang ini..

Peluang bisnes yang boleh jana jualan tanpa perlu berjumpa orang, tanpa perlu balas whatsapp dan tanpa perlu hadir dalam sesi close sale tapi sales boleh masuk.

Semuanya bermula pada tahun 2017 selepas saya dapat 1 baris ayat dari anak sulong saya berbunyi:

Ayah asyik busy je. Teman la Kakak Main..”

Ouch! Ayat itu lah yang jadi ‘turning point’ menyebabkan saya berfikir sampai bila nak macam ni, nak mengadap Whatsapp je. Ada tak bisnes yang saya boleh buat tanpa banyak habis masa dengan melayan bakal pelanggan ni?

2017 saya mulakan…

Bermula 2017, saya mula terjebak dalam bisnes ecommerce. Pada masa itu, saya menjalankan perniagaan minyak wangi. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, pada bulan pertama sahaja kami dapat menjual 10 ribu unit minyak wangi! Semua menggunakan e-commerce. Dalam hati saya…:

“Wow.. seronoknya! Sales masuk tanpa saya perlu habiskan masa nak balas satu per satu di Whatsapp!”

Selang beberapa bulan selepas itu, saya mulakan bisnes ecommerce saya yang kedua. Hati saya makin seronok, dalam hati berkata..:

“Biar betul, sedar-sedar je ada sales masuk, tanpa perlu penglibatan saya! Tak boleh jadi ni, saya nak kena fokus kat peluang ini…”

Saya nekad…

Saya dah teruja… Rupanya ada peluang yang sangat menarik di mana saya boleh dapatkan sales tanpa perlu guna banyak masa saya. Saya masih boleh bekerja seperti biasa. Saya masih boleh tidur seperti biasa dan luangkan masa dengan keluarga lebih banyak daripada biasa dan boleh dapatkan hasil pendapatan tambahan yang lumayan dalam masa yang sama. Saya kena lebih serius dalam perkara ini.

Begitulah…

Dengan adanya bisnes e commerce, saya tak perlu lagi membalas pertanyaan bakal pelanggan sama ada melalui mesej atau panggilan telefon, saya tengah buat kerja lain pun tetap saya boleh dapatkan sales dan saya tengah tidur atau bercuti sekalipun, saya tetap dapat jalankan bisnes e-commerce ini. Saya tak boleh lepaskan peluang ini!

Alhamdulillah… tak lama selepas itu kami berjaya capai jualan automatik 100 ribu ringgit pertama hasil daripada bisnes ecommerce ini. Saya tak pernah capai jualan 6 angka pun sebelum ini dengan mana-mana bisnes saya! Akan tetapi, saya berjaya mencapainya dengan bisnes ecommerce!

buku bisnes ecommerce 02

Jadi, apa tajuk yang saya kongsikan dalam buku Bisnes Ecommerce ini?

  • Bab 1: 6 Soalan yang selalu saya terima tentang bisnes ecommerce. Ini adalah  topik pemahaman tentang apa itu bisnes ecommerce dan apa yang menarik tentangnya.
  • Bab 2: Teknik pilih produk yang best, yang menguntungkan dan yang bagus untuk di jual menggunakan website ecommerce.
  • Bab 3: Ini 8 jenis produk untuk anda jual. Kalau dah rasa susah sangat nak decide untuk jual apa, ini 8 jenis produk yang anda boleh terus mulakan dan jual terus.
  • Bab 4: Rahsia mencari lubuk pembekal yang saya gunakan setiap kali saya nak dapatkan supplier baru. saya ajar apa yang buat terus.

  • Bab 5: Strategi harga & pakej untuk main ecommerce supaya untung lebih lumayan dan tak ‘sakit’ bila main ecommerce.
  • Bab 6: The checklist – 1 halaman senarai semak yang anda perlu follow semuanya untuk pastikan bisnes ecommerce anda berjalan lancar.

  • Bab 7: Ini cara saya mula. saya tunjukkan tanpa sorok 1 langkah pun. anda boleh tiru dan mulakan bisnes ecommerce anda sendiri.

  • Bab 8: Jenis-jenis web ecommerce yang anda boleh buat. ada yang ready made, ada yang kena buat from scratch.

  • Bab 9: Konten padu untuk iklan menjual. Dalam topik ini saya tekankan cara dan pemahaman untuk hasilkan content menjual.

  • Bab 10: Bina E-Commerce salespage menggunakan WordPress. Saya berikan sekali senarai apa perlu buat supaya memudahkan kerja anda

  • Bab 11: Fasa buat iklan. Ini bukan screenshot bergambar tapi ini adalah fundamental dalam penghasilan iklan.

  • Bab 12: Teknik naikkan jualan ecommerce menggunakan beberapa kaedah lain selain dari buat iklan berbayar.

  • Bab 13: Cerita menarik untuk anda baca tentang bisnes ecommerce dan saya yakin anda pasti dapat pelajari sesuatu dari cerita pendek ini.

  • Bab 14: Jangan ulang kesilapan ini. Saya dan team dah rugi 5-6 angka dari sini dan saya nak anda pelajari sesuatu dari topik ini.

DARI 1 RIBU PCS, BAKI PADA 5th July 2022 TINGGAL LAGI KURANG 100 PCS!

BUKU INI SESUAI UNTUK SIAPA?…

  • Anda yang first time nak buat bisnes – tak pernah ceburi bidang bisnes tapi nak mula sekarang
  • Anda yang tak tahu nak jual produk apa lagi – ya pemilihan produk memang susah, saya faham.
  • Anda dah ada produk tapi nak automasikan jualan – produk dah ada tapi kena close sales di whatsapp, sekarang nak buat jadi automatik close sales guna website
  • Anda yang nak buat bisnes part time atau bisnes ke-2 – bisnes dah ada, dah running cantek, tapi nak tambah lagi income source

  • Anda yang sedang buat bisnes E-Commerce – memang dah ada bisnes ecom, tapi nak belajar lebih details

DARI 1 RIBU PCS, BAKI PADA 5th July 2022 TINGGAL LAGI KURANG 100 PCS!

KENAPA SAYA BAGI BUKU INI 100% PERCUMA?

buku bisnes ecommerce 03
1) Giving back.
Bukan senang nak hidup senang guys..
Tambah-tambah lagi kalau gerak solo, tiada circle, tiada modal. Itu yang saya lalui dulu..
Mesti best kalau saya tahu benda ecommerce ni awal, tapi saya mana ada tempat nak rujuk, langgar dinding sendiri baru jumpa jalan ni!
Ini cara saya untung bantu lebih ramai orang sebab saya memang pegang dengan the power of give first! Saya memang aktif membantu dan berkongsi ilmu secara PERCUMA dalam topik digital marketing.
Boleh tengok Youtube, Telegram dan Social Platforms saya.
2) Saya perlukan Circle bisnes.
Anggap je ini cara saya nak mula bertegur sapa dengan anda semua dan ajak anda berada dalam circle saya. 
As a hustler, marketer dan juga enterpreneur saya memang perlukan circle yang orang sama macam saya.

DARI 1 RIBU PCS, BAKI PADA 5th July 2022 TINGGAL LAGI KURANG 100 PCS!

SIAPA SAYA?

buku bisnes ecommerce 04

Dzulfaqar Hashim berpengalaman dalam bisnes online dari tahun 2013.

Saya dah pun menghabiskan jutaan ringgit duit dalam Facebook, Google dan TikTok Advertising, Ada yang tak menjadi, ada yang meletop sales nya.

Saya juga seorang Digital Marketing Consultant & Trainer, iaitu melatih marketer, consult kempen marketing clients dan pengalaman saya bukan dari mengajar semata-mata kerana saya juga adalah USAHAWAN seperti anda!

Saya ada menjual produk, menjual servis, main dengan affiliates produk digital, founder produk sendiri dan macam-macam lagi.

Banyak pengalaman pahit manis sebenarnya.

Saya sudahpun menganjurkan lebih dari 400 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan telah dihadiri oleh lebih dari 7000 peserta.

buku bisnes ecommerce 05

"DAPATKAN SEKARANG SECARA PERCUMA, DAN TERIMA TERUS BONUS SEPERTI DI BAWAH!"

Bonus #1

Akses ke Group Circle Bisnes Ecommerce oleh Dzulfaqar Hashim.

JAMINAN PULANGAN WANG

Ini JAMINAN GILA daripada saya.

Saya gerenti anda pasti suka dengan buku ini atau saya akan pulangkan 100% duit yang anda bayar untuk pengeposan itu.

Ya. ini serious. Poskan kembali buku ini kepada saya dan berikan nombor akaun, saya transfer terus tanpa banyak soal!

Adil bukan?

JOM SAYA TUNJUKKAN SEMUA YANG ANDA DAPAT BILA ANDA TEMPAH BUKU BISNES ECOMMERCE HARI INI

Kos postage hanya RM12.95 Semenanjung Malaysia, RM25.15 Sabah sarawak. Brunei, Singapore, Indonesia dan Thailand RM149.75.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Buku ini berbaki lagi 100 pcs lebih kurang. Join Group Chat di Telegram saya kalau tak nak terlepas! KLIK DI SINI UNTUK JOIN

buku bisnes ecommerce 07

Tawaran ini betul-betul terhad kerana saya hanya print 1,000 naskah sahaja untuk diedarkan secara

PERCUMA!

Untuk dapatkan testimoni sebab selepas ini saya nak letak dan jual di Bookstore.

Terima kasih,
Dzulfaqar Hashim
buku bisnes ecommerce 26

SOALAN LAZIM

YA Sesuai. Saya ada terangkan jenis2 produk yang boleh dijual, saya turut sediakan beberapa produk yang tuan puan boleh terus jual.

Maklumkan pada team kami melalui messenger https://m.me/dzulfaqar.hashim untuk bantuan.

Maklumkan pada team kami melalui messenger https://m.me/dzulfaqar.hashim untuk bantuan.  Sertakan  resit, butiran diri nama, email, no tel, no invoice (jika ada)

Maklumkan pada team kami melalui messenger https://m.me/dzulfaqar.hashim untuk bantuan.

Mohon buat semakan di bahagian email. Jika tiada, mohon semak di bahagian spam atau promotion Jika tiada, maklumkan pada team kami melalui messenger https://m.me/dzulfaqar.hashim untuk bantuan.

Ada di dalam emel sejurus selepas buku ini di pos.

Buku buku ini adalah hardcopy iaitu dalam bentuk fizikal, boleh di pegang. 

Buku Bisnes Ecommerce ditulis dengan penuh oleh Dzulfaqar Hashim.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan buku Bisnes Ecommerce ini, hubungi kami di https://m.me/dzulfaqar.hashim

Disclaimer: This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc. Please ready and agree to our Privacy & Policy. , Refund and Returns Policy & Terms and Conditions. If you have any enquiries, please Contact us.